top of page

Group

Public·8 members

Bullet - A Fost Odata | Audio


Intr-o zi Soarele s-a coborat pe pamant sub chipul unei fete foarte frumoase insa din pacate un zmeu rau a rapit-o si a inchis-o intr-un palat. Din acel moment pe Pamant nimic nu a mai fost la fel: pasarile si-au pierdut glasul, copii au uitat de joaca florile parca s-au ofilit dintr-odata , apele s-au evaporat iar lumea a cazut intr-o mahnire totala. Vazand cele intamplate un tanar extrem de curajos a pornit in graba spre palatul unde era inchisa fata si i-a declarat razboi zmeului. Dupa o lupta grea tanarul a eliberat fata care s-a ridicat sus pe cer si a inceput sa lumineze intreaga lume si totul a revenit la normal numai ca acum tanarul zacea in acel palat dupa luptele grele pe care le duse cu zmeul. Sangele sau cald s-a scurs pe zapada pana cand l-a lasat fara suflare iar in locurile unde zapada s-a topit datorita caldurii sangelui au crescut ghiocei.
Bullet - A fost odata | AudioA fost odata ca niciodata un om sarac, extrem de sarac care confectiona tot felul de chestii pentru papusi pe care le vindea in piata. Intr-o zi nu mai gasea materiale prin casa cu exceptia unui material alb si unuia rosu a impletit din bucati de material un snur care continea o parte alba si una rosie iar din acel moment a inceput sa fabrice snururi din acelea, vanzandu-le in piata, acele snururi s-au raspandit in lume si cu tot cu ele si sarbatoarea Martisorului.


There is no golden bullet for this, it might not be fixable. However you can try lots of supply decoupling both on the strip and audio module. You can try different power supplies for both parts. You could try an opto isolator on the sound modules control signals with an isolated power supply. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page